fotila svět
do zavařovacích sklenic
byla i na Golgotě
umyla talíře z Poslední večeře
brněna brněním
se budí do tvarohových obkladů
do kapitol románů
končících ve stoupě
patřila k těm
co žijí
když umírají
co na tom nechápeš?
:o))) Jen mě tak napadlo, milý Jorte, že umývat nádobí po POSLEDNÍ večeři je zcela zbytečné...
27.09.2019 19:44:16 | Koblížek
.....já se směji......Lawender a její skupina.....tak vás zdravím,skupino
...../smích/....patřím sama sobě a báseň se mi líbí...
26.09.2019 16:14:57 | jitoush
hned z prvních 2 řádků bude lawender a její skupina jistě nadšená
26.09.2019 11:37:39 | Karel Koryntka