Má mezera v prostoru
S velikým uspokojením vnímám
Že budování probíhá
Někde jinde
Nemusím vzpomínat
Jak jsem se učil nahazovat zdi
Soustružit
A v lotosovém sedu
Procházet kontemplací
Nemusím se obklopovat
Novým třešňovým nábytkem
A ze secesní misky
Ujídat jahody se šlehačkou
Nemusím vstávat ve tři ráno
A tonout v nejistotě
Že uletí letadlo
A jakmile je to zažehnáno
Začít se hádat s delegátkou
Odjela návštěva
Chtíče s vilností
Odvezli i metr
Ze kterého ustřihuji jízdenky
Na cestu metrem narvaným
Sotva zletilými představami
Sedím u pohyblivých vod
A zakroužkovávám si
V programu rozhlasu
Na příští týden
Na další stránce
je křížovka
a potom konec časopisu
můj horizont událostí
Přečteno 219x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, šerý, Donne, Frr, básněnka
Komentáře (6)
Komentujících (4)