*-*Já počkám

*-*Já počkám

Anotace: -----(:-)-----

 
~~~~~~~~
Scházel mi jako
k hrnečku podšálek
nebo jak skřivan
co s podzimem
letěl do dálek
scházel i jako inkoust
do plnícího pera.
A bez tebe jsem být
sama nechtěla.
Hrneček
bez podšálku
ten lehce obejde se
skřivánek
domů do hnízda
s jarem navrátí se
psát plnícím perem
už přece nemusím
tak proti samotě
si někoho
asi vymyslím.

Třeba toho Kašpárka
co zvoní rolničkou
úsměv mi vyloudí
veselou písničkou
provázky však
jako z loutky
nikde nevidím
a naftalín z krabice
ten taky necítím.
A proto
s pohádkou se loučím
buď zdráv můj Kašpárku
pak hledám hrneček
k jinému podšálku
skřivánka najdu
i v zimě „na obrázku“.
A já?
Ráda si počkám
na tu pravou lásku…

~~~~~~~~~~
*****
Autor Květka Š., 05.10.2019
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hezké

05.10.2019 17:24:58 | Michaela 65

líbí

Děkuji moc...

06.10.2019 13:56:44 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel