Anotace: ...
mexická hospoda
pingl má pončo
stůl u záchoda
to je vončo
dostal jsem tip od bývalé ženy
tak se kouknem, jaké nás čeká menu
polévka z organického odpadu
který dodaly nemocnice
tohle já jíst nebudu
znamínka, cysty, bradavice
celý menu je k zblití
dáme si něco k pití
jesti tu nebudou točit poličku
nechám si na místě vytrhnout stoličku
co točíte za pivo?
krušovice, staropramen
tak to je v prdeli
je se mnou ámen
přichází zubař a fixuje mě k židli
stolička je venku, basta fidli
cítím návaly horka
brečím jak malá holka
ta naše povaha česká
celá hospoda tleská
Nepožívej příště ten toxický odpad...nedomácký jídlo...;-)) pobavils mě...
05.11.2019 13:22:56 | Marten