Tráva se směje
vždycky na jaře.
A než se kdo naděje,
na podzim zemře.
Se pleteš, tráva je věčná...;-)
06.11.2019 14:44:23 | Marten
njn
20.11.2019 18:48:25 | tomáš0912
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?