ty ukrytý ve slovech
já v tónech
doteky něžnými
vibracemi
vzklíčilo slovo
zarezonovalo
vždy znovu tě porodíme
poprvé
prvně
jen souznít
nevlastnit
vše dáno ve svobodě
bezčasá spirála
zažehlá světlem
co stínům dá roztát
nazí se usmíváme
ve stavu beztíže
bez tíže
veskrze pravdiví
dáno bylo nám
dozrát
v průhledný závoj
tiší se rozprostřeme
necháme zavlát
všemu co za námi
v oceán věčnosti
znovu se vnoříme