Ty nůžeš se dívat na lásku,
která blízko TEBE sedí,
přesto někdy otázky nedostanou odpovědi.
Je to blbá realita,
která srdcem a city jenom zmítá,
těžké je se rozhodnout,
když ti srdce probodnou.
^ST^, ať je líp ;-)
07.12.2019 09:07:59 | jenommarie
Pozoruhodně vypracované verše a téma, Nowe.
06.12.2019 12:18:24 | šerý
Pověz mi
kdo zavřel lásku v srdci svém
kdy dobrovolně
staneme se vězni
a jak se pak pouští ven..? :)
06.12.2019 21:53:41 | Now
Pro lásku není cely
pustil si ji žilou
cit, víru opustil
alibizmu náplast verše
v poutech nouze opatřil.
Stáří odkryje své žíly
koryta času řek
co uplynulo... nevrátí se.
Nezaspíš a neprobudíš
ti z lampy na nočním stolku
pod deku nohy strká
chladný stín.
06.12.2019 23:18:23 | šerý
Stůl a ticho v šedi . . . cítím v tom oddělení výkonu kázeňských trestů a mukly co třídí své myšlenky na papír.
06.12.2019 06:23:32 | petrzal