z domu nevychází má líná duše
když nechce ať nechodí
prosit jí nebudu
tu náladovou stařenu
která už odmítá hledat souvislosti
jen šeptá jednoduchá a zbytečná slova
a pak pěkně doma z pohodlí
za všechny se pomodlí
vždy je lepší se za všechny pomodlit..než za ně v duchu trpět a stejně je nakonec pomočit****ST* :-D*
29.12.2019 17:18:05 | Frr
Ať si doma odpočívá,
to není žádná ostuda,
v pohodlí je někdy lépe,
než se někde přemáhat. ;-) ^ST^
25.12.2019 17:02:55 | jenommarie