Jeden špatný kouzelník
šel si zahrát kulečník.
Neměl ale žádné štěstí
místo výhry dostal pěstí.
S rozraženým rtem
a zlomeným srdcem
kráčí tímhle světem,
smířen se svým osudem.
Ve světle nočních luceren
a v teple starobylých kamen
navždy bude samoten.