Život jde dál
Anotace: takovej optimistickej pohled na rozchody
Teď tonu v řece
tvé neskonalé něhy.
A zároveň se bojím,
neb každá řeka má dva břehy.
Co bude,až doplujeme k druhému?
k tomu temnému a smutnému?
Takže vlastně není,
čeho bych se bál.
……….Nestane se nic!!!
a život plyne dál.
Komentáře (0)