Anotace: Není podstatné vědět, co považujeme za nejdůležitější. Zdraví, víra, láska, blablabla. Ty stojí na jedné straně mince. Důležité je porovnávat. Rozhodnout se, co vlastně chci. Je to ten pocit, kdy jsem si zase určila hodnoty a pšá-chtějí rozhodnutí.
jo rozhodnutí nebývají snadná
mnohdy jim nestačí slova pádná
snad jen na chvíli zastaví svět
jenže - je to jen okamžik, co nejde vrátit zpět
05.03.2007 08:14:00 | mamina