Změň svůj příběh v sen
i všechny smutky
co z něj zbyly
cesta k zapomnění
bývá daleká
vzdyť život
není černobílý
i něžná růže
svými trny
rány na tvé kůži
zanechá
Život, je vlastně růže s trny, pokud víš jak ji držet, a přivonět si, máš vyhráno. ST.
02.03.2024 21:02:24 | Paulín
Čo pustíme si najhlbšie,
to najviac nás vždy zraní,
no na povrchu sa kĺzať
by bolo zbabelé skladanie zbraní...
26.09.2021 21:42:25 | gallatea
....svoji vůni chrání......člověk nezapomene....jen to promění....
.....kéž to proudí a nezatvrdne ...pak to totiž tlačí....ahojky milá Niky.....
ráda Tě tu ráda......Ji./úsměv/
15.01.2020 22:42:37 | jitoush
Na rány, které bolí se těžko zapomíná.
Najít ceSTa ke zmírnění.
Kvůli sobě ano.;-)
10.01.2020 12:12:42 | jenommarie