Dave
seděli jsme v baru
a oba jsme měli holku
na klíně
povídám Davovi: ,,a jak jsi
získal tu svoji?,,
,,přivstal jsem si,, odpověděl
s důrazem
aby bylo vidět
že ví
o čem mluví
pak jsme po zbytek noci
řešili světové básníky
holky se mezitím sebraly
a odešly nahoru do pokoje
já ani Dave
jsme si ten večer nevrzli...
Přečteno 273x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, jitoush, Dreamy, Amonasr, šerý, Dávid, Krahujec, Kapka
Komentáře (9)
Komentujících (5)