chvíle
vzpomínám si na ten čas
když jsme spolu viděli
jak vzplálo nebe
tiskla ses ke mně
a já Tě hladil
utěšoval
byly vzácné
ty okamžiky
kdy jsem směl
být
s Tebou
byla jsi nespoutaná
nepolapitelná
jako divoká
uřícená klisna
běžící životem
nikdo Tě nesměl
svazovat svojí přítomností
milovat
okupovat
tohle vše
Tě vždy vyplašilo
být s Tebou
bylo těžké
jako nakrmit
z dlaně
srnu
měl jsem rád
ty chvíle
když zrovna hořelo nebe…
Přečteno 335x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Kapka, šerý, Isla, Dreamy, jitoush, jenommarie
Komentáře (7)
Komentujících (7)