Kopni se do zadku v úhlu 360°
.
Celé týdny jsem nejedl
abych se mohl přecpat
a nebylo mi stydno kácet
stromy na parátka
Nebudu se přece bát
pořád mám zádní vrátka
Co bych vytvářel
stačí mi svůdný mlaskot
vždy můžu vzít dětem od huby
A že mi pliveš do tváře
nebeská lásko ?
Však tebe též jednou zahubím
.
.
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, Donne, Marten, R.K., Krahujec, jenommarie, Frr, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)