Krásně se TI žije, to je vidět hned.
Že se díváš s nadhledem, na ten dnešní svět.
Držet si své štěstí, to každý dnes neumí.
Pátky jsou nejhezčí, začnou vám dny soukromí. :-)
07.02.2020 08:07:26 | jenommarie
Na mě tam je sice spousta věcí, který ... nemusím a s tou češtinou si hraješ zajímavě, ale rýmovajdy je třeba ocenit ...
07.02.2020 08:06:26 | praetorian