holubí letka
nad hlavami všedních dnů
vyčesává peří
slunečním hřebenem
a pohledem vzhůru
i člověk pochopí
že na všechno serou
bloudím očima v ulicích
jako bych všechno viděl poprvé
ždímám modré z nebe
a z něho všechno “To“ co nevím
a vědět nikdy nebudu
na zdraví všem holubům
Modré z nebe hezčí nechat na míSTě,
vše vědět vědět nelze, zajisté.
Musí se člověk spokojit,
s tím čeho dosáhne a co lze mít.
Jen tak může, šťastný být. ^ST^ ;-)
10.02.2020 18:47:04 | jenommarie