.... Klokotá smích.
Brumlá si jak voda z hor
a úsměv cení bílé zuby do tmy.
Těkavé smutky prchají
do hlubokých nor.
Slyšet je smějící se ústa,
to JÁ se zvolna mění v MY.
Tak ať ten mír vydrží.......Ji./úsměv/
13.02.2020 21:46:06 | jitoush
pročetl jsem se
až do předvánočního času (2013)
abych pochopil
co jsi mi svým komentářem
předala
je
to
krása
děkuju P.
23.02.2020 10:40:37 | piťura
No jo, Piťuro. Bez příkras partnerské vlnění. To já rád a je to bezva napsaný. A ten konec je prostolidská jednička*
11.02.2020 18:58:23 | šerý