Náš unavenej svět
Bílým šátkem mává, kdo se loučí
a furt se něco končí
a nic nezačíná…
Tak se ptám, co se to děje?
Kam ten náš zkurvenej svět spěje?
Samý války, nenávist a zloba,
jak krutá je tahle doba…
Co se to kurva děje?
Kam ten náš unavenej svět spěje?
Sakra lidi dělejte s tim něco!
Vždyť každou chvíli umírá hlady malý děcko,
protože máma mu nemá co do pusy dát…
A vám je to snad jedno všecko
Kurva,děti si maj hrát
a ne hladem umírat!
Bílým šátkem mává, kdo se loučí…
A furt se něco končí
a nic nezačíná…
Co se to tady kurva děje?
Náš svět snad není bez naděje…
A nebo je?
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: MiaaWei
Komentáře (3)
Komentujících (3)