Vždycky se nakonec otočím čelem k místu tvého odchodu
je důležitý znát
svý místo
odkud tě nevyženou za to jméno přitlučený na jazyk
chybíš mi víc
než o jedno žebro
tvůj význam s každým dnem o půl stupně zbledne
ale nikdy se nestane úplně neviditelným
vždycky budeš
zvlášť v dny kdy svět najímá nové ranhojiče
ano v tyto dny se zaryješ hluboko
vím
kůže je mapa která má místo ulic
konkrétní příjmení.
Poslední dva verše jsou parádní. Zbytek jsem už tolik necítil, to je ale už můj problém.
Díky za nový text :)
23.02.2020 12:54:43 | MLADÝ BÁSNÍK
...Eli...nějak to všechno rychle utíká......Ji.Doufám,že to jde....Ji./úsměv/
22.02.2020 10:50:31 | jitoush