SNĚNÍ
Sundávám tvé sny
jako obrazy
ze zdi
plátnem dolů
aby nezběhly
nedržely se za ruce
nešeptaly
žily
skládám je
jako střípky
zhmotněné galerie fantazie
v zátiší REM
cítím jejich přítomnost
lákají mě
jako nedokonale dokonalý
orgasmus
a tlukot tvého srdce
roztancuje neurony
co v mozkové kůře
hlídají
bojí se o tebe
když spíš
když sníš
a to máme společné...
Přečteno 330x
Tipy 21
Poslední tipující: mkinka, Helen Zaurak, JC senior, Amonasr, Donne, Kett, Fany, Psavec, umělec2, šerý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)