planeta si hojí rány
a ticho odumřelých výčitek
marně protéká mezi prsty
..
planeta si hojí rány
čistí modrou oblohu od letadel
a bere si zpět co jí patří
..
"a přestaňte na mě laskavě prskat"
křičí prodavačka na zástup břichomluvců
...planeta nás vydýchává.....jen mám pocit,aby ti nenasytové nebyli
po půstu ještě urputněji nenasytnější.....a nechtěli si to za každou
cenu vynahradit.....je to na ostří nože......buď setnout nebo namazat chleba........Ji.
17.03.2020 12:30:37 | jitoush
Uvědomění a hlavně lidská ohleduplnost, to je důležité. Dnes psala nějaká prodavačka na fcb o chování lidí. To se děje v každém obchodě. Zkrátka někdo je asi nepoučitelný a bere vše na lehkou váhu. ;-)
17.03.2020 12:02:14 | jenommarie