"ten sebeobohacující přepych a rozmařilost
zbohatlého měšťanstva
to mi tenkrát vadilo"
říkal mi J. Hus a dodal
"vždyť už to bylo do nebevolající"
..
"nezřízené lidské pudy
materiální a požitkářská povrchnost
zpupný život berních institucí
nedostatek lásky a zhrublý vkus"
..
"A jak vám to jde dnes?"
"Už jste se umoudřili?"
Ptal se mě J. Hus.
Ale ... někteří to slyší.
Jen ti kompetentní jsou stále hluší.
To i za dob pana Husa,
dnes už větší katastrofa. ;-) "ST"
21.03.2020 16:00:42 | jenommarie
Bylo, je a bude:-(
26.03.2020 08:41:55 | Yry
Ano, ale stále i platí...jaké myšlenky máš, to si k sobě přitáhneš. ;-)
26.03.2020 08:46:39 | jenommarie