Geneze zla
V tabulce okna se objeví,
mrazivá znamení,
výhled nám pozmění,
svět lepší snad vyjeví.
Sny o krysách mezi beránky,
bahno na čistém rouše,
hmyz do krve nás kouše,
andělé milují svoje hádanky.
Zdálo se že jaro padá na naše hlavy,
vzkvétala příroda i duše,
plynulo vše krásně a jednoduše.
však z duší nám vytratilo se zdraví.
Národ je strachem rozeklán,
intriky čistotu dusí,
jaro se zase ruší,
strom života hnusem osekán.
Komentáře (3)
Komentujících (2)