stane se :-(
Ve zpětném zrcátku
po šťastném začátku
nezbylo památky ani.
Z mozaiky vzpomínek
poslední kamínek
chladí Tě v sevřené dlani.
Ze všech těch dotyků,
pak už jen ze zvyku,
u srdce podivně bolí.
Nic nestojí za zmínku.
Svět příchuť má pelyňku.
A rány jsou pokryty solí.