ozdobná slova
na povrchu uhladím
ještě předtím
než je napěchuji do polštáře
a schody do nebe
připevním papírovým motýlům
za křídla
..
a to všechno
jenom proto
abych se z té izolace nezbláznil
No je to o povaze, ale ta karanténa je těžká. Těžce se nese to, že pak..kdofí co.
Jen se nezbláznit :-)
26.03.2020 12:54:51 | jenommarie