Cesta
Jako po skle kapky deště,
rukou hledám cestu.
Ony kloužou po skle ještě,
já po kůži v tichém gestu.
Okolo vše zastaví se,
vyhráváme válku s časem.
Střed všeho jsme našli zdá se,
naváděni vnitřním hlasem.
Jak když muzikant strunu rozezní,
v harmonii melodie souznění.
Náhle vše jiné je tak nevšední,
dvě srdce když najdou spojení.
Půjdu s tebou touto cestou,
hledat tóny pro náš svět.
Andělé nám z nebe snesou,
štěstí na sto let.
Přečteno 171x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, vlnka, Miss_Rosa, jenommarie, praetorian, Dobrodějka
Komentáře (2)
Komentujících (2)