Promoříme populaci,
To nám přeci nedá práci.
Podpoříme průmysl,
Máme dobrý úmysl!
Místo práce na sobě,
Prospějeme výrobě.
Je za to prý už i věda,
Co tam po tom,
Že pár slabších jedinců
To nedá.
Jinou možnost prý společnost
Už nemá...
Není jinými neduhy
Snad už dost
Promořená??
A na Hradě zatím
Plnými doušky
Hostí se pár papalášů.
No a co?!
Vždyť mají roušky!
Co s tím...
Netuším.
Jen jedno vím.
Že ten slabý jedinec
Může být nečí táta.
Nebo syn.