To
.
Jsem ze starých dob
kdy byly lednice menší než člověk
prach nevysával robot
a mluvilo se o smrti
Nebyly to jen kytky na hrobě.
Odhalujeme se každý den zahaleni spánkem
Vzkříšeni okamžikem
lásky
která je.
Pocit jako když se ti
narodí dítě
Radost kterou zatím
nejde pochopit
Z jedné nitě
ušijí se šaty
pro nahatý byt.
Jsem ze starých dob
kdy byly nemoci větší než moc
Nemeškám zbytečnostmi
kopou mi hrob
Vítám jaro
chřestím sešlými kostmi
Zvířeno
.
.
Přečteno 247x
Tipy 17
Poslední tipující: BukBird, Kubíno, Nata, Martinecka23, jitoush, vlnka, Marten, jenommarie, Frr, šerý
Komentáře (7)
Komentujících (7)