bloudím v mrákotách
a s intenzivní pomalostí
se kopu do zadku
v zazděném pondělí
..
smířeně zanikám s úsměvem
protože vidím
že se nic důležitého neděje
zatím co jsem mrtvej
..
snad zítra
Pořád se neco děje, i když se nám zdá.. že je to stejně nudné. Zítra bude úterý a po úterý středa..:-D..on ten den třeba bude lepší
13.04.2020 21:30:48 | jenommarie
..pořád je to dobrý......když se zaniká s úsměvem.....Ji./úsměv/
......tak doufám,že si /po/mladil...
13.04.2020 18:26:33 | jitoush