bylo to tak čisté
a tiché
jako vločka sněhu
snášející se k zemi
jako kapka rosy
zavlažující
plátek růže
jako svítání
a v něm klanějící se
sbor andělů
slyšíš
zpívají
tak čistě
jasně
na prahu rodného
domu
...Zdeničko....ty Tvoje...tak lehoulinké....a mnohé v nich....Ji./úsměv/
01.05.2020 22:03:17 | jitoush
Verše křehké v hebkém bezvětří
kleneš lila most povoňky
mezi mým oknem
a rozkvetlým šeříkem
nedýchám, nebořím
bílé labutě sedmikrásek
na rohlíčkách tančí...
Vyplul pátý měsíc a v modru Tvé slunce*
01.05.2020 18:19:31 | šerý
krásná odezva ... Šerý ... není jí škoda ... ,,jen,,... v komentářích ... čeká tu jako výzva ... básníku ... pro dokončení ... či uveřejnění ... úsměv.Z.
17.05.2020 15:26:52 | zdenka
Krásná zdeni ;-)
01.05.2020 17:05:47 | jenommarie