Do večera slunce svítí
i ve městech voní kvítí
První máj, čas ku lásce
při večerní procházce
nebuďme jen pesimisté
i když ještě není jisté
zda mizí už ty potvory
Tak škodlivosti navzdory
tam pod kvetoucím stromem
dnes líbejme se honem
pak zas roušku na pusu
na dva metry v poklusu
si v žití pokračujem...
Dostal jsem dnes hubánka
a dala mi ho Kubánka
a já erotoman Čech
na mezi s ní leh
… začalo pršet
tak to byl teda pech.
I májového humoru kapka ke Kapce.
02.05.2020 00:07:22 | šerý
Kapičko moc hezká a pozitivní;-) "ST"
01.05.2020 23:07:08 | jenommarie