život se vleče
jak přejetá srna na dálnici
a sotva něco začne
už to končí
opravdická smrt
zkurvenýho života
nikoho nebolí
příchod odchod
všechno to půjde nějak dál
k čemu to je
bylo a bude
všichni se tváří
že takhle to má bejt
a nikdo tomu nerozumí
možná jen básník
kterej si nepamatuje
ani svůj podpis
umí houpat svět lidí
s víkem nad hlavou
Ale no možná že všichni jenom tápem,
přesto je třeba něčeho se držet,
kdo potřebuje beznaděj, tak už se rovnou,
přikrýt víkem může. ;-)
08.05.2020 16:47:02 | jenommarie
je to jen zjednodušený shluk
existenciálních otázek
obyčejných smrteníků
tok lidských příběhů a událostí
kterej naráží stále na stejné otazníky
děkuju ;-)
09.05.2020 06:26:15 | Yry
Někdy jsou dny, kdy to v hlavičce běhá jako sedačky od řetězáku, ty otázky.. pak dojde šťáva a zas je točíme dole pod řetězákem v jednom kole..no, jde to zkrátka dokola.., ale raději pod řetězákem, mě bývá často špatně. :-D ..no vidíš...Už se to zatočilo...ty řetízky...já mám o tom několik básní..život takový je. Ale pak se zasměju a říkám sama sobě, dokud jsi tu...ať se to točí ;-)* Tak pěkný víkend milý Yry
09.05.2020 08:42:57 | jenommarie