Dneska zase za dvě sta
Budeš moje nevěsta
Jdi s tím koho miluješ
Stejně jako minule
Rozepínám podvazky
Stojí mi už od lásky
Zbavím tě i kalhotek
Jak si hebká na dotek!
Provedeš mě extází
Vůbec nic mi neschází
Křičím ano vzrušením
Nad tvým tělem zkušeným
Pak v místnosti s neonem
Ve svědomí utonem...
Nejsme případ pro Eden
Nad ránem se rozvedem
:-D Věru trefné a vtipné.
Ale i hluboké "Pak v místnosti s neonem
Ve svědomí utonem..." - Úžasný obrat a kontrast ku celé básni. Wau! :-)
16.05.2020 12:41:23 | Kyška