~~~~~~~~
Láska
je sladká jako med
jako marmeláda
je taky křehká
jak na rybníku první led,
jindy je divoká
že poškrábe ti záda
a to nezná
snad
ani Akademie věd.
Někdy je jako lístek z růže
jemná,něžná a voňavá,
jindy jak voda
láska být může
čistá,průzračná,tichá
i divoká.
Láska,
ta mnoho proměn zná
proto je vždycky
tak líbezná
žádaná
milá
prostě láska
~~~~~~~~
třeba i taková
Oh LÁSKA...ta krásná a i to trápení, jenže s láskou se zdá vše jiný a když jí cítíme...svět je hned nádherný. Euforie i jen pohlazení..láska nám zivot změní. "ST" Květuško ty čaruješ
16.05.2020 11:33:18 | jenommarie