Vysoké cíle
Neumím se s trochou smířit,
chci naplno pít z kalichu,
vadí mi život bez hříchu,
nebudu životu na nohy mířit.
Mezi hvězdami proto létám,
tam hledal jsem tebe,
pral se s pocitem co zebe,
než našel jsem co dává záři kometám.
Teď Lásečko tebou jsem nasáklý,
rozpadnout své sny nenechám,
znamením ku pomoci přispěchám,
kola osudu do sebe zacvakly.
Motorem mi je všechno chtít,
pro štěstí a úsměv tvůj,
bojuji na to pamatuj,
jen naplněním získáme z5 svůj klid.
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Tomcat, Kapka, jenommarie, praetorian, Martinecka23
Komentáře (2)
Komentujících (2)