koho volíš?
věříš v Boha?
nevěřím ti
humor je důležitej
bolest je součást života
s rozdrápanou kůží
chodíš do práce
máš povinnosti
vychováváš děti
jaro kvete
kytky mrznou
láska je pryč
zůstaneš sama
to je pořád něco
lidi to přeháněj
máme se dobře
Stupeň po stupni ..ale máme, nakonec co říct.
JDE TO, vždy může být líp
..nebo také hůř.
Tak raději.. máme;-)* "ST"
16.05.2020 11:58:58 | jenommarie
Líbí se mi prudký tón a do určité míry i naléhavost textu. Čistě všední, na nic si nehraje, nepotřebuje nic víc než slova - prožitá.
15.05.2020 19:57:27 | MLADÝ BÁSNÍK