sen je vzorec dne
kam jsem nestihla nastoupit
toulavá kočka přes cestu
přeložené stéblo
..
přešla jsem ten kmen
po letech
docela nahými prsty
snad najdu tě tu;
když svléknu tmu
a zachumlám se do ní
nebo mi tvůj obrys zmizí
v dálce slov už mi nejsi
začarovaný les
jablko hesperidek;
ráno docela zaspím
i vůni
..
zůstane jen; báseň
můj dopis
bez adresy
na obálce
...on si adresáta najde sám **
17.05.2020 13:21:50 | JC senior
mám lepší, kruhově začarovanou ze života ..adresát si napíše stokrát lepší své adresátce, která si je nikdy nepřečte, ale adresát za ně dostane cenu a svými texty dál uvádí v omyl náhodné adresátky, které mu píšou dál a tak si všichni píšou všem a kruhy.. snad přecházejí.. do spirál
17.05.2020 13:59:46 | vojtěška
Moc hezký! Líbí se mi ten konec!
17.05.2020 07:05:53 | Naki