Vzpomínky
Na překrásné nohy matky
zapomněl jsem.
Cizí jsou mi – nechci zpátky.
Havran vyslovil mi ortel:
Bezvýznamně.
Ve vodě jsem změnou shořel.
Zapomněl jsem…,
na překrásné nohy matky.
Má letitá matka má krásná lýtka. Kúra vrásek povýšila a nad kotníky hladkost buku. Xardasi, díky za parádu*
21.05.2020 01:47:49 | šerý
Není zač, já děkuji za návštěvu. :)
21.05.2020 04:13:22 | Xardas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?