občas mám takovej pocit
že by to všechno
mohlo bejt i jinak
ale...
--
když vyklepu včerejšek z vokna
a začne další ráno
nic není jinak
a člověk je pak
takovej nepříjemnej
že to jinak neumí
....no to mi povídej. ..../smích/,ale musíme se snažit.....kurňa. ...nneprozrazuj na mě všechno /úsměv/....Ji.P.S.Starého psa novým kouskům nenaučíš. ...říká se,....ale výjimkami můžeme potvrzovat pravidlo.....ne že né. .../úsměv /Ji.
25.05.2020 10:57:31 | jitoush
No ono to větrání někdy záleží na okolnostech a čase a všem. ..správně vyvětrat..v pravý čas..jj také se snažím:-D ..
24.05.2020 21:09:24 | jenommarie
:-) poklidné větrání (vyvětrat, zvětrat, větřit)
vyvětrat ložnici, zvětralé pivo, větřit nebezpečí
létat v povětří, pes něco zavětřil.....:-)
25.05.2020 16:16:53 | Yry
Tak já ..otevřela všechna okna...ale o tom to nebylo..i tak to pomohlo:-D ;-)
25.05.2020 20:30:48 | jenommarie