Květy vzpomínek
Červeně se tváří vlčí máky,
rozsetými úsměvy v lukách.
Vzpomínky mě táhnou zpátky,
osud nemám ve svých rukách.
Utíkám a na nohy mi dýchá,
jejich píseň tajemná.
Tak často to slýchám,
jak snaha má je dojemná.
Kolem tma vše černě halí,
jenom ony rudé jsou.
Jak hvězdy co v trávě stály,
když se větrem zakývou.
Kéž zmizí s příběhem mi za zády,
bez zátěže chci jít dál.
Mrtvé nechat myšlenek hromady,
nechat bohu co si vzal.
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: Majda, Emily Říhová, mapato, Isla, Frr, Martinecka23
Komentáře (2)
Komentujících (2)