V čas co spíš
Anotace: tuhle básničku jsem psala, když mi bylo 12 (rok 2003)
Podívej se
v čas co spíš,
na nebe
a uvidíš,
měsíček a hvězdičky,
příběh naší babičky,
o koťátku, o štěněti,
o mamince, o dítěti,
o lásce a o hněvu,
o herectví, o zpěvu,
o moři a oceánu,
o noci a bílém ránu...
Posloucháš mě?
Teď vše víš!
Aha, promiň,
sladce spíš...
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
Komentáře (4)
Komentujících (4)