jen postál jsem
u okna chvíli dýl
Však pohled ven
se mi tak zalíbil!
Snad odtáh jsem
trochu lem záclony
To proto že ti
složit chci poklony
Jak záříš do
tmy v celé své kráse
Já dělám teď
co nedělává se
Jsi záhadná
tak křehká a bledá
Ty luno má!
Za nocí tě hledám
měsíc to je jasné
stele si lampy jas
ke kráse
dřív než světlo zhasne
čí ale vlastně
29.05.2020 16:09:44 | vojtěška
Krásná měsíční silueta, nenechá oko chladným být.
Nejeden před ní tiše smeká a nechá se jí okouzlit. ;-)
"ST" moc hezká
28.05.2020 19:42:00 | jenommarie