pochovanej v davu
stydlivě mlčí
ve svém
bezdějovém utrpení
ale zakódovaná dvojjedinost v nás
ho pořád toužebně
zaplétá do života
líbí se mi jak se ve svých dílech nezdržuješ okolnostmi a jdeš rovnou k věci, je to příjemná změna od.. všeobecného rozpoložení.. a ta dvojjedinost v nás je velké téma..
07.06.2020 17:25:03 | vojtěška
7 veršů - 7 pocitů, alespoň já jsem měl možnost je při čtení nejen vidět, ale i cítit. Už jsem to asi u některého tvého textu psal, ale opravdu oceňuji to, že si text na nic nehraje a na druhé straně, není to rádoby Bukowski nebo Ginsberg, o co se tady spoustu lidí pokouší. Za mě báseň existuje, protože je každým slovem prožitá, proto je její výpovědní hodnota jednoduchá a nepotřebuje přesvědčovat. Libí se mi věci, které prostě "jen" jsou.
07.06.2020 13:59:10 | MLADÝ BÁSNÍK