Akt života
Za sluncem stíny,
v závětří viny.
Vyprchat v páru,
stát na stožáru.
Padat bez tíhy,
to jsou mi manýry.
Propadnout se hloubš,
v moře změnit souš.
Pozvolné vzlínání,
proud ve všech údech.
Těkavý pocit klína
pak pach probuzení, hlína...
Přečteno 186x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Emily Říhová, Tomcat, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)