Nespavost
Anotace: To je p3klo zase, nemít xbox tak se zblázním asi
Zase nespím v hlavě hučí,
únava v strachu se skryla.
Blesky žití mysl mučí,
ta zády k snění se otočila.
V záři hvězd a měsíce,
co peřiny mi zalívá.
Ptám se svojí sklenice,
co noc mi zas zazlívá?
Proč z té řady představ,
v příběh snů nic nemění se?
Čas nočních radostí oslav,
nepíše sny v rukopise?
Polohu měním jak ručičky budíku,
každou chvíli jinde jsem.
Přijde zlost a není již úniku,
ráno pro mě bude zlem.
Přečteno 177x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Tomcat, jenommarie, Guldrun, Kapka, Martinecka23, praetorian
Komentáře (6)
Komentujících (3)