Díky všem za názory. Asi jsem cvok, protože denně vidím kolem sebe blázinec a další cvoky s různými diagnozami. Takže je všechno "jak má být". Romantika je super, ale jednou za čas není od věci sundat si růžový brejle. Já vím, není to hezký pohled a málokomu se to líbí.
08.03.2007 17:32:00 | jiljovský