směla jsem s vámi kráčet
vaší partiturou
tančit na hrotu jehly
vznést se
vznést
a znovu klesat
do hlubin údolí
v úbočí skal
do kaskád
zářit sluncem
po kapkách
a znovu vracet se
vracet se
až tam
kde smí přátelit se
mráz se sluncem
v jiskření
kde nach rozlévá se
po cestách
a zpívá zpívá
ve vašich partiturách
slastné
ach
Krásné ach moc milá Zdeničko;-) *ST
06.07.2020 21:43:47 | jenommarie