Tendence odcházet i zůstávat je nám vlastní
už od dob
kdy se rukama daly nahmatat první kořeny
jedna část mě vyhlíží konec léta
ta druhá sčítá co jsme nestačili zachránit
a věci přežité
převádí přes most najatí tuláci
chybí mi
tvoje slova - ta nejvíc
nadhled
péče
a smích
co probouzel a léčil minulé, přítomné i budoucí
občas mám pocit že v konečcích prstů cítím zimu
to potom stárnu každý den s tím že přijde další sníh
ve kterém nebudou k vidění
tvoje stopy
kdyby se mě náhodou někdy někdo zeptal jestli jsem na to připravená
mlčela bych
tiskla se v rohu
poslouchala jak venku chodí zástupy stínů a lidí
následují tě
do otevřených dlaní
vede dlouhá cesta
ulice kterými táhnou jsou nám zdánlivě povědomé
a ohmatané
teplým prachem.
Některé doteky nejde vymazat. Ráda jsem tě četla.
09.07.2020 17:11:11 | Philogyny
....ráda jsem Tě zasejc tady "nalezla"a četla, vnímám tu posmutnělou linku,
která se vine,byť krapítek "zarůstá".....Ji.
08.07.2020 20:46:58 | jitoush
zase kvalita u tebe, víc mouder po mě nechtěj jinak se rozbiju a ty mě budeš muset poskládat ,)
08.07.2020 19:13:53 | xoxoxo
Víc nechci a jenom děkuju :)
08.07.2020 19:15:16 | Elisa K.
věděla jsem že nebudeš chtít abych se rozbila ,)
08.07.2020 20:11:34 | xoxoxo