přemoudřelej tupohlav
s hovězím jazykem
sype výtrusy
planých slov
na mně
nekvetoucí rostlinu
sezobanou v bahně
a prej to mám zkoušet dál
ikdyž mi to nikdy nevyšlo
..
říká se
že je to jen otázka času
-
už nevěřím času
ani Pavlovi
ani Petrovi
ani Jirkovi už nevěřím
že se dal na chlast
kvůli mně